67 Sessió Web ‘Canviant l’Administració des de dins. Com?’ amb Jordi Castanyer (Diputació de Girona)


Esteu preparats per viure una 67 Sessió Web amb uns 30 minuts d’allò més emocionants?
Jordi Castanyer ens explicarà un relat on hi haurà una història de supervivència, una de por, una d’amor i una d’èxit! Durant la sessió coneixereu l’arma més poderosa que teniu a les vostres mans per provocar el canvi, podreu veure amb quin perfil de personal de l’Administració pública us identifiqueu i coneixereu alguns dels secrets més ben guardats dels activistes pel canvi. En Jordi ens confiarà la seva història posant èmfasi en la importància de posar el focus a la transformació digital i a les persones.

La sessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari:

Fes un comentariCancel·la les respostes