63 Sessió Web ‘ACTIC per a uns ciutadans i uns professionals digitals?’

La capacitació i l’alfabetització digital són imprescindibles per al desenvolupament d’una societat digital igualitària i diversa amb una ciutadania més participativa i activa.

Des de fa més de 12 anys l’acreditació ACTIC ha expedit més de 100.000 certificats que empoderen les persones perquè exerceixin plenament els seus drets i responsabilitats en una societat cada cop més digital.

En vols saber més, de l’alfabetització i la bretxa digital? T’esperem el dijous 2 de juny a la 63 Sessió Web a càrrec de Ricard Faura!

La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari https://forms.office.com/r/0QZ9paLns7 .

I recorda que, per rebre tota la informació relacionada amb les Sessions Web, t’has de subscriure a aquest blog (apartat ‘Subscriu-t’hi’).

Si tens algun aspecte general que vols que comenti el ponent, fes un comentari en aquest apunt.

3 respostes a “63 Sessió Web ‘ACTIC per a uns ciutadans i uns professionals digitals?’

  1. M’agradaria que el ponent també ens parlarà d’açò que ara es comenta molt com l’alfabetitzatció i capacitació digital. Quin paper han de jugar les administracion i, especialment l’escola i la universitat amb aquest aspecte.

  2. Ricard Faura i Homedes – Barcelona – Sóc Antropòleg, del grup dels anomenats Tecnoantropòlegs. Estudiós i impulsor d’estratègies d’ús de la tecnologia per part de la ciutadania. Estic convençut que la tecnologia pot millorar la qualitat de vida de les persones i, el que és més important, ajudar a fer-les més felices. He impulsat projectes tant engrescadors com l’Observatori de la Cibersocietat o l’Acreditació de Competències en TIC, dins de l’àmbit de la societat del coneixement. He escrit diverses llibres i articles de recerca relacionat amb les ciències socials. A nivell laboral, he treballat 15 anys a la Universitat Pompeu Fabra i des del 2006 estic a la Generalitat de Catalunya com a cap de servei de Societat del Coneixement, a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Podem veure més informació sobre el meu cv a les adreces: www.ricardfaura.net es.linkedin.com/in/ricardfaura/ Castellano: Soy Antropólogo, del grupo de los llamados Tecnoantropòlegs. Estudioso e impulsor de estrategias de uso de la tecnología por parte de la ciudadanía. Estoy convencido de que la tecnología puede mejorar la calidad de vida de las personas y, lo que es más importante, ayudar a hacerlos más felices. He impulsado proyectos tan estimulantes como el Observatorio de la Cibersociedad o la Acreditación de Competencias en TIC, dentro del ámbito de la sociedad del conocimiento. He escrito varias libros y artículos de investigación relacionado con las ciencias sociales. A nivel laboral, he trabajado 15 años en la Universidad Pompeu Fabra y desde 2006 estoy en la Generalidad de Cataluña como jefe de servicio de Sociedad del Conocimiento, en la Dirección General de Telecomunicaciones y Sociedad de la Información. Podeis ver más información sobre mi cv en los enlaces: www.ricardfaura.net es.linkedin.com/in/ricardfaura/
    Ricard Faura i Homedes ha dit:

    Hola Anna, des de la Direcció General de Societat Digital es treballa l’Acreditació no la formació. La formació, fins ara, des de l’àmbit públic, l’han portat agents com els ajuntaments, consells comarcals, alguns d’ells des dels seus punts TIC o espais de capacitació digitals. A la Generalitat des de l’EAP. No existeixen uns materials “oficials” de l’ACTIC, si bé hi ha materials com els que té el Departament d’Ensenyament pel COMPETIC, que té la convalidació amb l’ACTIC, i que estan a disposició de tothom.

Fes un comentariCancel·la les respostes