63 Sessió Web ‘ACTIC per a uns ciutadans i uns professionals digitals?’

La capacitació i l’alfabetització digital són imprescindibles per al desenvolupament d’una societat digital igualitària i diversa amb una ciutadania més participativa i activa.

Des de fa més de 12 anys l’acreditació ACTIC ha expedit més de 100.000 certificats que empoderen les persones perquè exerceixin plenament els seus drets i responsabilitats en una societat cada cop més digital.

En vols saber més, de l’alfabetització i la bretxa digital? T’esperem el dijous 2 de juny a la 63 Sessió Web a càrrec de Ricard Faura!

La videosessió es transmetrà per Zoom. T’hi pots inscriure per aquest formulari https://forms.office.com/r/0QZ9paLns7 .

I recorda que, per rebre tota la informació relacionada amb les Sessions Web, t’has de subscriure a aquest blog (apartat ‘Subscriu-t’hi’).

Si tens algun aspecte general que vols que comenti el ponent, fes un comentari en aquest apunt.

3 respostes a “63 Sessió Web ‘ACTIC per a uns ciutadans i uns professionals digitals?’

  1. M’agradaria que el ponent també ens parlarà d’açò que ara es comenta molt com l’alfabetitzatció i capacitació digital. Quin paper han de jugar les administracion i, especialment l’escola i la universitat amb aquest aspecte.

  2. Bon dia,
    M’agradaria que el ponent comentés on trobar material actualitzat de tots els nivells de l’ACTIC.
    Moltes gràcies,
    Anna

  3. Hola Anna, des de la Direcció General de Societat Digital es treballa l’Acreditació no la formació. La formació, fins ara, des de l’àmbit públic, l’han portat agents com els ajuntaments, consells comarcals, alguns d’ells des dels seus punts TIC o espais de capacitació digitals. A la Generalitat des de l’EAP. No existeixen uns materials “oficials” de l’ACTIC, si bé hi ha materials com els que té el Departament d’Ensenyament pel COMPETIC, que té la convalidació amb l’ACTIC, i que estan a disposició de tothom.

Fes un comentari