Arriben les Sessions Web: el 10 de març a les 9 tens una cita!

A la Direcció General d’Administració Digital i d’Organització liderem la transformació digital –i el consegüent impuls de la interoperabilitat i l’intercanvi d’informació entre les administracions d’abast nacional, local i estatal– mitjançant polítiques de modernització, innovació i digitalització. Però, què vol dir exactament això?

Es tracta d’acompanyar els departaments, altres organismes del sector públic, administracions i institucions públiques de tota mena en l’itinerari cap al nou model d’Administració digital. Fins no fa gaire s’associava aquesta escomesa a la simple disponibilitat de tràmits en format electrònic.

Doncs no. Transformar vol dir canviar l’Administració de dalt a baix. No solament s’han de digitalitzar tràmits interns i externs sinó que cal generar-los o refer-los en lògica digital. I això comporta dissenyar els serveis des d’unes altres perspectives, racionalitzar eines, incorporar-hi tecnologies innovadores i disposar d’un nou model de dades (gestionades èticament, amb qualitat i que en garanteixin la seguretat i privacitat) que faci que tothom pugui prendre decisions fiables en qualsevol moment.

De vegades les organitzacions (administracions, empreses, entitats) se solen embrancar en fites massa ambicioses. Cal que ens focalitzem primer a saber per què volem ser digitals i quines són les accions prèvies que s’han d’executar.

Estic convençuda que les persones som la peça clau per a la transformació digital de les administracions públiques. Impregnant-nos de la cultura de la innovació les transformarem perquè anem afegint en el nostre ADN la tendència a innovar serveis, a treballar col·laborativament, a compartir el coneixement i a aprendre contínuament des del nostre lloc de treball mateix en concordança absoluta amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Per això, des d’avui reprenem les Sessions Web. D’ara endavant el blog serà el lloc on compartirem tot el que s’esdevingui al voltant de les Sessions: convocatòries, estratègies i recursos per a la transformació digital d’administracions i organitzacions… Després de més de 15 anys de vida, continuen tenint una extraordinària acollida per part de tots vosaltres. Ara les reprenem des del Departament de la Presidència, de la mà de la Direcció General d’Administració Digital i d’Organització i amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Les Sessions són sintètiques i amb resultats directes. Sabem que el teu temps val molt i per això sols et demanem que ens prestis atenció durant 30 minuts o que les escoltis després, un cop publicades al blog d’Administració digital.

Tenen lloc cada primer dijous de mes, tret alguna circumstància de força major, com aquesta primera que encapçalaré jo mateixa el dijous 10 de març, de 9 a 9:30 hores.

Gràcies per ser-hi!

Núria Espuny Salvadó
Directora general d’Administració Digital i d’Organització (Generalitat de Catalunya)

Més informació:
Per inscriure’t a la 60 Sessió Web, emplena aquest formulari: https://bit.ly/inscripcions60SW 

2 respostes a “Arriben les Sessions Web: el 10 de març a les 9 tens una cita!

Fes un comentariCancel·la les respostes