Promoure la conscienciació sobre l’accessibilitat web

La Generalitat s’ha compromès a fer accessibles els seus webs de conformitat amb el Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic.

Per recordar la importància de l’accessibilitat, aquest apunt enllaça directament amb l’article publicat al blog gencat, amb motiu del Dia Mundial per Promoure la Conscienciació sobre l’Accessibilitat Web, el 20.05.2021: Des de la Generalitat de Catalunya treballem per acostar l’accessibilitat web a tothom i per això posem a disposició de la ciutadania eines i guies per conèixer aquesta disciplina tan important a l’hora de fer productes digitals (…)”.

Com celebrem a gencat el Dia Mundial per Promoure la Conscienciació sobre l’Accessibilitat Web?

Fes un comentariCancel·la les respostes